Ιστορικο


Οι δύσκολοι καιροί, η αστάθεια του οικονομικού περιβάλλοντος λόγω της οικονομικής κρίσης, η μείωση της κοινωνικής ευημερίας, η μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος , η αύξηση του πληθωρισμού δεν στάθηκαν εμπόδιο για να δημιουργηθεί η ιδέα μιας πρωτοποριακής ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφάλειας που είχε ως πρωταρχικό της μέλημα και ως απώτερο σκοπό την προστασία των συμφερόντων των πελατών της !

Εμπνευσμένη και πολύ καλά μελετημένη από ανθρώπους με εξειδίκευση σε θέματα ασφάλειας και αποτροπής εγκληματικών πράξεων με σκοπό την προστασία από εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και της ανθρώπινης ζωής, της δόθηκε η δημιουργική πνοή της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας το έτος 2010 στην περιοχή του Θριασίου Πεδίου νομού Αττικής με τον διακριτικό τίτλο « ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ».

Με σταθερά βήματα και με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας αλλά και στην αυξανόμενη εγκληματικότητα, μέσα στο διάστημα 5 ετών κατάφερε να εδραιωθεί γερά στον τομέα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες των πελατών της (όπου συνεχώς αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς) και να αρχίσει να επεκτείνεται με 2 ακόμα υποκαταστήματα, θέτοντας έτσι ισχυρές κολόνες, στην περιφέρεια της Ηπείρου με έδρα την Άρτα και στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία, πολύ καλά δομημένη και οργανωμένη ξεκινώντας από την Πρόεδρο και κεφαλή της κα. Τσούλου Θεοδώρα. Η εταιρεία είναι επιτυχώς ολοκληρωμένη από θέματα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, εξειδίκευσης, πείρα, εξοπλισμού, συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO, άμεσης εξυπηρέτησης και βρίσκεται εδώ για να κρατήσει ασφαλείς και να αφήσει ικανοποιημένους όσους θελήσουν να την εμπιστευτούν.

Newsletter

ΑΣΤΡΑΠΗ SECURITY
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Λεωφόρος Δημοκρατίας 33

Ασπρόπυργος Αττικής

  • Τηλ.: 2105571680
  • Κιν.: 6977677270
  • Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΣΤΡΑΠΗ SECURITY
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Βουλγαροκτόνου 12 , Καλοχώρι

Θεσσαλονίκη

ΑΣΤΡΑΠΗ SECURITY
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Περιφερειακή οδός και Μάρκου Μπότσαρη

Άρτα

  • Τηλ.: 26810 23868
  • Κιν.: 6972057695
  • Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Η Εταιρεία Ιστορικό